wakeboard

Het draait allemaal om de ervaring! Het gaat niet om de hoogste sprongen, het grootste aantal pirouettes of dubbele flips,

wakeboarden gaat in de eerste plaats om de goede tijden!

Jobe Prolix Wakeboard

Jobe Breach Wakeboard

Jobe Maddox Junior Wakeboard

Jobe Breach

Jobe Knox

Jobe Vanity

Jobe Maddox

Jobe Breach Limited Edition Wakeboard

Jobe Knox Wakeboard

Jobe Logo Series

Jobe Breach Vertex

Jobe Vertex Pro

Jobe Knox

Jobe Conflict

BRABUS x Jobe Shadow 

Jobe Maddox

Jobe Maddox

Hoe kies je je wakeboard?

De keuze van een geschikt wakeboard hangt af van verschillende factoren, waaronder je stijl van praktijk en je ervaringsniveau. Er zijn verschillende soorten wakeboards geschikt voor verschillende disciplines, maar het vinden van degene die het beste bij je behoeften past, is essentieel voor een plezierige ervaring op het water. Laten we eens kijken naar de kenmerken om op te letten bij het kopen van een wakeboard online en waar je op moet letten bij het selecteren van het ideale bord.

Wakeboards bieden veel veelzijdigheid, waardoor iedereen, van beginner tot professional, van deze sport kan genieten. Hoewel sommige vormen misschien gemakkelijker te beheersen zijn voor beginners, zijn er geen strikte regels. Beginners kunnen experimenteren met verschillende soorten boards, terwijl experts nog steeds de kenmerken van eenvoudigere modellen kunnen waarderen. Het meest cruciale aspect is het kiezen van de juiste maat op basis van je gewicht en je praktijkstijl. Hoewel de keuze van het wakeboard persoonlijk en subjectief is, is het belangrijk om factoren zoals de vorm van het bord en het ontwerp te overwegen bij je selectie.

Om de selectie te vereenvoudigen, classificeren we onze wakeboards in drie hoofdcategorieën: boat wakeboards (ontworpen voor gebruik achter een boot), park wakeboards (geschikt voor parcours met obstakels) en hybride wakeboards (veelzijdig voor beide soorten gebruik).


 

Welke maat wakeboard heb ik nodig?

De grootte van wakeboards hangt af van je gewicht en je praktijkstijl. Raadpleeg onze maattabel om de ideale overeenkomst te vinden. Als meerdere personen het bord zullen gebruiken, baseer dan je keuze op het gewicht van de belangrijkste wakeboarder.

Als je de voorkeur geeft aan een old school stijl en geniet van sprongen en acrobatiek, zou een kleiner bord ideaal zijn voor verbeterde wendbaarheid.

Aan de andere kant, als je een liefhebber bent van obstakels en lange dagen in het park doorbrengt, zal een groter bord stabiliteit en comfort bieden voor langere sessies.

Uiteindelijk, of je nu kiest voor een klein of groot bord, het doel is om je plezier op het water te maximaliseren door een wakeboard te kiezen dat past bij je stijl en specifieke behoeften.