THE MULTI-ACTIVITY RANGE

OPEN 3.1

OPEN 3.4

OPEN 4.2

OPEN 4.8

OPEN 5.5 G

OPEN 5.5 

OPEN 6.5 G

OPEN 6.5 

OPEN

 

MULTI-ACTIVITy

De Open is beschikbaar in 8 verschillende versies van 3,1 m tot 6,5 m. Het is de multi-activiteitenreeks bij uitstek, met dekplannen die geschikt zijn om te vissen, te zonnen, watersporten te beoefenen, te duiken, te picknicken… Het is de iconische reeks van Zodiac die de tand des tijds heeft doorstaan. Beoefent u veel activiteiten op zee of op het meer? Dan is deze reeks iets voor u. U hoeft alleen nog maar de maat te kiezen die bij u past, van 3,10 m voor 4 personen tot 6,5 m voor 15 personen.

OPEN 3.1

DE KLEINSTE VAN DE OPEN

Ideaal voor een eerste boot, geschikt voor 4 personen aan boord, het is wendbaar en zeer gemakkelijk te trekken. Ideaal voor wie een beperkt budget heeft.

OPEN 3.4

IDEALE BIJBOOT OF STEVIGE KLEINE BOOT

De 3.4 zal u tevreden stellen: gemakkelijk te besturen, 3 grote opbergkisten! Een echt kleine kart die u en uw gasten plezier zal bezorgen.

OPEN 4.2

ONGEËVENAARDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Ideaal model voor vissen en uitstapjes met familie of vrienden, met 4 grote stoelen voor 6 personen aan boord en ruime opbergkisten.

OPEN 4.8

DE GROOTSTE VAN DE KLEINE OPENBOTEN

Met een krachtige motor tot maximaal 80 pk heeft deze boot een groot voordeel. Hij is ergonomisch, ruim en ideaal voor sportieve en veilige dagen op het water

OPEN 5.5 GOLFSTREAM

DE CHIQUE VERSIE VAN DE OPEN 5.5

Met zijn 2 versies volledig wit of volledig zwart, voegen elegantie en chique stijl zich samen met het sportieve en avontuurlijke DNA van deze modellen die al vele jaren zeer gewaardeerd worden.

OPEN 5.5

DE ALLESKUNNER

Om te vormen voor verschillende dagactiviteiten, heeft de Open 5.5 een enorm compartiment dat de speelgoed van zowel jong als oud kan bevatten.

OPEN 6.5 GOLFSTREAM

SÉRIE LIMITÉE DE L’OPEN 6.5

Met zijn nieuwe kleuren, talrijke nieuwe uitrusting, hoogwaardig nieuw bekleding, nieuwe verf en onderscheidende accessoires heeft hij alles wat een echte heer op het water nodig heeft.

OPEN 6.5

DE BESTSELLER VAN DE OPEN-REEKS

Een iconisch model dat geschikt is voor alle activiteiten, met een lengte van 6,5 meter, perfect voor alle wateren.